Trabzonspor Beşiktaş’ı ağırlıyor

Piper

New member
Muhteşem Lig’in 31’inci haftasında Trabzonspor Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan maçı hakem Zorbay Küçük yönetti.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

İkinci yarı başladı.

GOL! 56. dakikada Cornelius’un golüyle Trabzonspor 1-0 öne geçti.

69. dakikada Beşiktaş penaltıyı kaçırdı. Top direkten döndü.

GOL! 77. dakikada Rosier’in golüyle Beşiktaş birlikteliği kazandı.

80. dakikada Beşiktaş’ta Cyle Larin, Siopis’e attığı tokat daha sonrası kırmızı kart gördü.

BİRİNCİ YARI

Birinci yarı başladı.

18. dakikada Abdulkadir Ömür’ün ceza alanı içine yanlışsız gönderdiği topu penaltı noktasına yakın yerde göğsüyle denetim eden Djaniny, müsait konumda meşin yuvarlağa vuramayınca kaleci Ersin topu denetim etti.

28 dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında Ghezzal’ın pasında ceza alanı ortasında topla buluşan Batshuayi’dilk evvel topu müdahale eden Puchacz tehlikeyi önledi.

41. dakikada hür vuruşu kullanan Ghezzal, ceza alanı içine ortaladı. Vida’nın baş vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

45. dakikada Rıdvan’ın sol taraftan ortasında Ghezzal savunma oyuncuları içinde topa dokundu. Boşta kalan meşin yuvarlağı kaleci Uğurcan Çakır ayaklarıyla uzaklaştırdı.

Birinci yarı bitmiş oldu.

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ BİRİNCİ 11’LER

TRABZONSPOR:
Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Denswil, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Ömür, Visca, Nwakaeme, Djaniny.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Montero, Welinton, Vida, Rosier, Can, Josef, Rıdvan, Ghezzal, Alex, Batshuayi.